Magán jellegű megrendelésekhez kérem látogasson el

www.kertesotthonbolt.hu oldalunkra!

 Az esschertdesign.hu webáruház kimondottan Viszonteladó Partnereknek szól.

 

 

Az Esschert Design egy olyan webáruház, amely különleges és egyedi kerti kiegészítőket és lakásdekorációs termékeket kínál Kereskedő Partnerek számára Magyarországon.

 

Az Esschert Design holland cég természetbe illő, egyedi designnal kialakított termékeket forgalmaz, mint például különféle madáretetőket, kerti felnőtt- és gyerekszerszámokat, kerti bútorokat, ajándéktárgyakat, valamint sok más lakásba illeszkedő dekorációs terméket is.

 

Örommel tölt el minket, hogy cégünk, az INCERO Kft. a kizárólagos képviselője Magyarországon a holland Esschert Design cégnek, és hogy mi képviselhetjük Őket hazánkban.

 

Mindig szem előtt tartjuk Kereskedői Partnereink igényeit és kéréseit és igyekszünk maximálisan segíteni őket színvonalas szolgáltatásainkkal.

 

Mely előnyök miatt érdemes minket választani:

 

Új, trendi termékek

Holland partnereinkkel, rendszeresen megrendezett meetingeken sokat dolgozunk azon, hogy sikeresen kövessük a trendeket, folyamatosan új termékek kerüljenek bevezetésre, és ezzel összhangban vevőink különleges kérései is megoldódjanak.

 

Változatos stílusok

A termékek sokszínűségével próbálunk minden igénynek, stílusnak és ízlésvilágnak megfelelni.

 

Minőségi termékek, gyors és igényes kiszállítás

Raktárkészletünk állandó bővítésével rugalmasan és gyorsan tudjuk kiszolgálni Partnereinket. Hatalmas figyelemet szentelünk termékeink minőségére és arra, hogy a kiszállítás előtt alapos átnézésre kerüljenek, biztonságos csomagolást kapjanak. Majd ezt követően minél rövidebb idő alatt épségben megérkezzenek a Partner cég címére.

 

Színvonalas vevőszolgálat

Igyekszünk minden kérésnek eleget tenni, bármilyen szituációban korrekt módon eljárni.

 

Üzletünkben történő személyes átvétel

Személyes átvételre, valamint a termékek megtekintésére a szegedi bemutatótermünkben (inCero Galéria - 6725 Szeged, Petőfi S. sgt. 53.) van lehetőség.

 

Kérjük, ha bármi észrevétele, kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben: info@incero.hu vagy keressen minket telefonon: +36 20 331 0000.

 

Üdvözlettel: INCERO Kft. csapata